Hoe Herken Je een Nep Horloge? Rolex, Ap, Cartier, Patek Philippe

Hoe Herken Je een Nep Horloge?

Allereerst heeft elk Rolex-model zijn eigen unieke kenmerken. Elk model bevat kleine, onderscheidende aanwijzingen. In dit artikel zullen we echter enkele kenmerken bespreken die algemeen zijn en bij alle originele Rolex-horloges voorkomen.

 

1- Het Rolex Hologram Boven het Cijfer 6 Tussen de wijzerplaat en het glas van het horloge bevindt zich een klein Rolex-embleem op het cijfer 6. Dit Rolex-embleem is met behulp van de diamantgraveertechniek in het glas getekend. Wanneer we het glas iets omhoog houden en het licht erop houden, is het mogelijk om dit Rolex-embleem te zien.

 

2- De Rolex Schrift op de Wijzerplaat Op de ring die de binnenste wijzerplaat omlijst, zijn speciaal bewerkte Rolex-logo's aangebracht. Deze Rolex-schriften zijn niet met gekleurde inkt, maar zijn met speciaal lasergraveren handmatig in het horloge aangebracht.

 

3- Rolex Klips De klips, of het slot, op de band van het horloge moet recht zijn en de afmetingen mogen niet afwijken van het embleem. Bij sommige nep-Rolex-horloges kan de positie van dit embleem scheef zijn. Het is vrij moeilijk om dat kleine embleem daar op de juiste manier te plaatsen. Ook de lengtes in de kroon kunnen variëren.

 

4- Band Op de openings- en sluitingsplek van elke Rolex-band staan informatie over het horloge. De manier waarop deze informatie in de horlogeband is verwerkt, is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat de informatie op de band overeenkomt met het model van uw horloge.

 

5- Urenwijzer en Minutenwijzer Bij replica Rolex-horloges moet de kroon die je omhoog draait om het horloge in te stellen, de urenwijzer en minutenwijzer met de klok mee laten bewegen. Bij nep-Rolex-horloges bewegen ze echter in de tegenovergestelde richting.

 

Alle replica-horloges op onze website voldoen aan deze kenmerken.

GERELATEERDE ARTIKELEN